neděle 24. června 2018

Cizrnové ragú se smetanou



Suroviny
Pro 4 osoby

  • 500 g cizrny v konzervě
  • 3 stroužky česneku
  • 2 dcl smetany
  • 2 šalotky
  • 1 lžíce majoránky
  • Pepř
  • Sůl
  • 2 cibule
  • Olej
  • 3 hrsti rucoly 

Na oleji orestujeme nakrájenou šalotku a česnek na drobno. Necháme zezlátnout a přidáme cizrnu, kterou krátce orestujeme a zalijeme smetanou. Provaříme 5 minut, poté přisypeme majoránku a necháme dalších 5 minut vařit. Dochutíme solí a pepřem a ke konci přidáme rucolu. Do rendlíku nalijeme cca. 2 dcl oleje, ve kterém do hněda osmažíme na drobno nakrájenou cibuli, kterou cizrnu zdobíme.


Po splnění všech kroků servírujeme a vychutnáváme si pokrm 😄
Dobrou chuť, Vaši KNEDLÍCI ❤







Nezapomeňte sledovat náš Instagram a Facebook 😍




SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template Created by pipdig