pátek 30. března 2018

Tuňákový salát s bagetou




Suroviny
Pro 4 osoby
  • 200 g tuňáka v oleji
  • 1 větší kyselá okurka
  • 1 šalotka
  • 1 menší rajče
  • 35 g černých oliv
  • Bazalka
  • Bageta
  • Olivový olej
  • Sůl
  • Pepř 



Bagetu nakrájíme na kolečka, která opečeme na olivovém oleji do křupava. Rajče nakrájíme na čtvrtiny a zbavíme semínek. Šalotku, okurku a rajče nakrájíme na drobné kostičky (brunoise) a olivy na tenká kolečka. Vše pak promícháme s tuňákem, osolíme, opepříme a přidáme nasekanou bazalku. Podáváme na rozpečené bagetce.

Dobrou chuť, Vaši KNEDLÍCI 😋








SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template Created by pipdig