Suroviny
- 500 g pravé italské pasty
- 400 g drcených rajčat
- 6 stroužků česneku
- Bazalka
- Olivový olej
- Sůl
- Pepř
- Parmazán
Do většího hrnce nalijeme vodu, kterou dobře osolíme. Přivedeme k varu, a poté přidáme pastu, kterou vaříme asi 7 minut. Nesmí být rozvařená ale ,,Al dente''. Mezi tím v rozehřáté pánvi krátce orestujeme na olivovém oleji nakrájený česnek (na plátky). Po cca. 2 minutách přidáme drcená rajčata, ochutíme solí a pepřem. Necháme provařit 5 minut.
Uvařené těstoviny zcedíme a prolijeme olivovým olejem, aby se nelepily. Hotovou omáčku nalijeme do hrnce s pastou a důkladně promícháme. Při servírování posypeme nastrouhaným parmazánem a ozdobíme bazalkou.
Dobrou chuť, vaši KNEDLÍCI! 👌😋
Uvařené těstoviny zcedíme a prolijeme olivovým olejem, aby se nelepily. Hotovou omáčku nalijeme do hrnce s pastou a důkladně promícháme. Při servírování posypeme nastrouhaným parmazánem a ozdobíme bazalkou.
Dobrou chuť, vaši KNEDLÍCI! 👌😋
Žádné komentáře
Okomentovat