Suroviny
Pro 2 osoby
- 6 plátků toastového chleba
- 2 vejce
- 0,5 dcl mléka nebo smetany
- Dvě lžičky moučkového cukru
- Olej nebo máslo
- 1/2 lžičky mleté skořice
Toastové chleby rozpůlíme příčně na trojúhelníčky. V misce rozmícháme vajíčka s mlékem ( smetanou), moučkovým cukrem a skořicí. Rozpálíme pánev s olejem. Oleje by mělo být v pánvi trochu více, asi půl centimetru. Větší množství oleje zaručí, že budou francouzské toasty krásně zlatavé.
Trojúhelníčky z toastového chleba namočíme do připravené směsi vajíček, cukru a skořice a pozvolna smažíme z každé strany asi 2 minuty. Usmažené je položíme na talířek s papírovým ubrouskem, který nás zbaví zbytečného oleje.
Před podáváním nesmíme zapomenout vše posypat moučkovým cukrem.
Dobrou chuť, Vaši KNEDLÍCI 😋🍴
Trojúhelníčky z toastového chleba namočíme do připravené směsi vajíček, cukru a skořice a pozvolna smažíme z každé strany asi 2 minuty. Usmažené je položíme na talířek s papírovým ubrouskem, který nás zbaví zbytečného oleje.
Před podáváním nesmíme zapomenout vše posypat moučkovým cukrem.
Dobrou chuť, Vaši KNEDLÍCI 😋🍴
Žádné komentáře
Okomentovat